Gør tingene klar...

Velkommen til Kerteminde Havnefest 2019

ALTID FØRSTE HELE WEEKEND I AUGUST!

Havnefesten skal ud over kajkanten

I efteråret 2018 trådte Preben Frets til som ny formand for den traditionsrige Havnefest i Kerteminde. Den årlige fejring af fiskerihavnen, der bl.a. har været omtalt som “Fyns største fællesbrandert” har i en årrække lidt af svingende besøgstal. Derfor er den nye formand, i samarbejde med den øvrige bestyrelse og festens mange frivillige, ved at barsle med en række nye idéer, der skal give Havnefesten en mere bred appel.

Men fornyelsen vil komme drypvis, lover Preben Frets. Når dette års Havnefest løber af stablen, som altid den første hele weekend i august, vil to af kroerne have fået nye værter, og den ene, Sejlerkroen, skifter navn til “Smuglerkroen”. Ungdomsteltet bliver til “Isværket”, og byder på afterski om eftermiddagen, inden nattens diskotek.

Bortset fra disse mindre ændringer, vil Havnefesten 2019 ligne sig selv. Optoget , der er et populært trækplaster for hele familien, kommer til at foregå som sædvanligt.

– Vi vil ikke lave om på det, der fungerer, siger Preben Frets. – Men vi skal have det budskab ud, at Havnefesten er for alle, ikke kun kertemindere. Det er en tradition for mange, at vende hjem til Kerteminde, og møde gamle skole- og klubkammerater når der er Havnefest, men festen er altså også fuld af tilbud uanset om du kommer fra Odense eller Hjørring.

Opgaven med at sprede det gode budskab er tilfaldet et nyt PR-udvalg, der netop nu er i gang med at producere en folder med præsentation af de forskellige kroer og deres personale.

Den nye formand, der er tidligere formand for badmintonklubben og halklubberne, ser lyst på fremtiden.

– Det er jo stort at overtage en så kendt og stor event. Kunne jeg få folk til at arbejde sammen? Men jeg må sige at alle bekymringer er gjort til skamme, smiler Preben Frets. – Vi har et rigtigt godt hold, og vi får en god fest i år.

Hold øje med din postkasse når Havnefest-weekenden nærmer sig. Den nye præsentationsfolder bliver nemlig husstandsomdelt i uge 26, så alle i ro og mag kan finde deres yndlingskro, inden kursen er sat mod fiskerihavnen i Kerteminde.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk